Referenser privatpersoner

Angelica Dimberg”Måste bara få säga att ha dig som personlig tränare har varit guld värt.

Du lyssnar verkligen och tar till dig det man säger, gör ett bra upplägg på träningen och du gör den rolig samtidigt som den är otroligt jobbig. Man längtar redan till nästa träning när timmen som känns som en kvart är slut. Du pushar även där det behövs samtidigt som du ser när man behöver sakta ner. Man känner att du går helhjärtat in i det och vill att man lyckas. När man tränar utöver våran timme så är det sällan du inte är där runt omkring på gymmet, finns tillgänglig, hjälper till lite och korrigerar eller visar en övning och även där pushar om det behövs. Du lyfter hela din omgivning och alla gymmedlemmar, det märks att du är mån om alla. All eloge till dig Daniel! Du gör ett fantastiskt jobb och är rätt kille på rätt plats! Tack!”

 

 

Mathilda Ask – ”Blom är en grym personlig tränare! Genuint och helhjärtat går han in för att ge kunden verktyg för att själv kunna nå sina träningsmål. Han har alltid pushat mig och tagit fram en mental styrka hos mig under våra pass ihop. Han har bidragit till att jag vågat pressa mig själv till att göra det där lilla extra under passet för att få en bättre utveckling. Blom har öppnat mina ögon för hur mycket våra kroppar faktiskt klarar av om vi bara vill, vågar och har den fysiska möjligheten. Jag har aldrig tidigare vågat eller varit motiverad till att utmana mig i min träning på det sättet. Blom har hjälpt mig att förändra min syn på träning till det bättre och fått mig att inse hur jäkla kul det kan vara. Variation mellan styrka och puls, allt jag önskat i samma pass och dessutom jäkligt roligt!” 

 

 

 

Maria Belik – ”En kunnig, hård, motiverande och snäll pt. Han bryr sig verkligen om sina kunder och att de ska nå sina mål. Jag hade som mål att vara mitt starkaste ”jag” inför mitt bröllop. Det blev jag också! Tack vare Blom.
Efter bröllopet blev jag gravid. Bad då om specifika övningar med målet att jag ska vara redo för förlossningen och att kroppen ska må så bra som den bara kan efteråt. Övningarna hjälpte mig oerhört mycket!
Kände mig stark både under och efter graviditeten. Letar ni efter en pt som kan hjälpa er nå erat mål och samtidigt har ett stort hjärta för sina kunder så är Blom den ni söker!”

 

Evagelia Ilias – Första gången jag träffade Blom var för ca fem år sen. Jag hade aldrig tidigare varit ”träningsmänniska” och hade aldrig varit medlem i något gym. Jag var ytterst skeptisk om det var träningsformen för mig.
Blom ändrade snabbt på den uppfattningen genom sin entusiasm och sina uppmuntrande ord. Han gav sig inte när min första svacka och motivation sviktade. När jag gjorde motstånd inför övningar han ville att jag skulle pröva anpassade han dem helt enkelt till något jag tyckte om.
Blom har stått vid min sida båda gångerna jag varit med om skador som krävt långvarig rehabträning. När jag gav upp, var på dåligt humör, tog han det för vad det var och uppmuntrade men även piskade på när jag inte orkade. Som vi har stångats mot varandra… båda har starka viljor.
Som PT är han kreativ, lyhörd, entusiastisk och visar stor kunnighet och professionalitet. Jag får inte glömma att han har segervilja, han tar det personligt att se sina kunder lyckas uppnå målen de satt.
Sist men inte minst, sen Blom blev min PT har jag inte velat ha någon annan tränare för att han har även visat att han har stor empati och äkta intresse för vad han gör. Jag räknar honom som en god vän, inte bara tränare.
Tack för all hjälp, fortsätt vara den eldsjäl du är och att du även i fortsättningen hjälper dina kunder uppnå sina mål. 

 

Johanna MeyerSom tvåbarnsmamma med kontorsjobb så behöver jag hålla mig i form för att orka med. Daniel är alltid full av energi och peppar så att man tar i det där lilla extra även om jag ibland vill be honom vara tyst och ge honom en rak höger😂. Daniel är lyhörd för vad jag vill och hjälper mig inte bara med träningen utan även kost och mental träning. Jag kan varmt rekommendera Daniel om du funderar på att anlita en PT. Han är grym!