Rhodos Maj 2019

 

Söndagen 12 maj bar det iväg till Rhodos.
Gruppen hade tidigare träffats och tränat ihop samt tilldelats information kring resan, så det var redan bekanta ansikten som möttes upp vid Fredsgatan för bussresa till flygplatsen. Några åkte direkt och tillslut var vi 24 träningssugna deltagare och två heltaggade instruktörer som tog flyget från Örebro till Rhodos flygplats. En smidig busstransfer på ca 15 min från flygplatsen och sedan var vi framme vid det idylliska området Miramare Beach och hotellet Sunprime.

Grekland levererade fantastiskt väder hela veckan och deltagarna fick åka hem med både träningsvärk och en schysst solbränna.

En mycket prisvärd och uppskattad resa där deltagarna betalade strax under 11.000:- för en vecka med mat (frukost, lunch, middag), boende, flyg, transfer och tillgång till upp emot 30 träningspass. Cirkelpass, bootcamp, core, yoga, dans, tabata, vattenpass, bootylicious m.m. varvades med workshops kring knäskador, 3D-träning, basövningar och teoripass innehållandes bl.a. träningslära och kost.
Alternativen var alltså många och med flera olika inriktningar för att passa alla deltagare och dess olika önskemål.

Tillgång fanns naturligtvis till fräscht gym (öppet 7.00 – 22.00 varje dag) och egen träning under hela veckan. En stor utomhuspool, rejält med solstolar och bara ett par steg ner till det fantastiska medelhavet gav möjlighet till vila och avkoppling när man ville.
Hotellet erbjöd även ett litet utomhusgym och tennisplan samt närhet till rejäla kullar/höjder för de som ville ta en promenad i naturen med fantastisk utsikt.

Stor eloge till Resia Örebro som hjälpt till att anordna resan, med fantastisk service och tydlig information kring allt från avresa till hemresa. Detta var tredje gången vi genomförde resan tillsammans där sex deltagare varit med samtliga gånger och 12st varit med på två av dessa tillfällen. Det har varit väldigt uppskattat och efterfrågan på fler resor är stor, så vi hann knappt landa hemma i Sverige innan nästa började planeras.
Har du tips och önskemål kring resmål och utbud får du mer än gärna maila mig på daniel_blom@hotmail.com

Tills dess, håll utkik här på hemsidan om info kring kommande resor!

 

Kommentarer från deltagare på resan:

Vill du komma hem härligt utvilad med både träningsvärk och solbränna, är detta resan för dig! Inspirerande och kunniga tränare, roliga & utmanande träningspass och en underbar omgivning dessutom. Kommer inte glömma denna fantastiska semestervecka! Hög standard, got mat och underbart sällskap! /Elin Rosén 

 

Så glad att jag ”vågade” åka med på dessa resor!  Har varit med från början. Bor lyxigt och massor med rolig och bra träning. Härliga minnen för livet! /Carin