Referenser

Personlig träning

Benjamin Arvidsson

”Daniel är en grym PT! Jag har varit fysiskt aktiv i stort sett hela mitt liv med mycket fokus på fotboll. Jag har sedan ett par år tillbaka haft problem med baksida lår. Jag har besökt flera olika experter men inte fått någon hjälp som passat mig, tills jag träffade Daniel. Med sin grymma kunskap har han gett mig övningar och lagt upp träningspass som har varit precis det jag behövt vilket har resulterat till att jag numera är skadefri samtidigt som jag hela tiden blir starkare."

"Daniel möter dig där du är, pushar dig precis lagom mycket och bryr sig om att du ska nå dina uppsatta mål. Han ger verkligen det lilla extra och finns alltid till hands om man har frågor, funderingar eller bara behöver extra stöttning. Jag är så tacksam över att jag har kommit i kontakt med Daniel och han har mina allra varmaste rekommendationer!”​

Angelica Dimberg

”Måste bara få säga att ha dig som personlig tränare har varit guldvärt. Du lyssnar verkligen och tar till dig det man säger, gör ett bra upplägg på träningen och du gör den rolig samtidigt som den är otroligt jobbig. Man längtar redan till nästa träning när timmen som känns som en kvart är slut. Du pushar även där det behövs samtidigt som du ser när man behöver sakta ner. Man känner att du går helhjärtat in i det och att du vill att man lyckas.”

”När man tränar utöver våran timme så är det sällan du inte är där runt omkring på gymmet, finns tillgänglig, hjälper till lite och korrigerar eller visar en övning och även där pushar om det behövs. Du lyfter hela din omgivning och alla gymmedlemmar, det märks att du är mån om alla. All eloge till dig Daniel! Du gör ett fantastiskt jobb och är rätt kille på rätt plats! Tack!”

Mathilda Ask

”Blom är en grym personlig tränare! Genuint och helhjärtat går han in för att ge kunden verktyg för att själv kunna nå sina träningsmål. Han har alltid pushat mig och tagit fram en mental styrka hos mig under våra pass ihop. Han har bidragit till att jag vågat pressa mig själv till att göra det där lilla extra under passet för att få en bättre utveckling."

"Blom har öppnat mina ögon för hur mycket våra kroppar faktiskt klarar av om vi bara vill, vågar och har den fysiska möjligheten. Jag har aldrig tidigare vågat eller varit motiverad till att utmana mig i min träning på det sättet. Blom har hjälpt mig att förändra min syn på träning till det bättre och fått mig att inse hur jäkla kul det kan vara. Variation mellan styrka och puls, allt jag önskat i samma pass och dessutom jäkligt roligt!”

Maria Belik

”En kunnig, hård, motiverande och snäll pt. Han bryr sig verkligen om sina kunder och att de ska nå sina mål. Jag hade som mål att vara mitt starkaste ”jag” inför mitt bröllop. Det blev jag också! Tack vare Blom.”

”Efter bröllopet blev jag gravid. Bad då om specifika övningar med målet att jag ska vara redo för förlossningen och att kroppen ska må så bra som den bara kan efteråt. Övningarna hjälpte mig oerhört mycket! Kände mig stark både under och efter graviditeten. Letar ni efter en PT som kan hjälpa er att nå era mål och samtidigt har ett stort hjärta för sina kunder så är Blom den ni söker!”

Erika Rehn

”Har alltid tyckt att det varit svårt att gå till gymmet. Svårt att veta vad jag ska göra och jag har aldrig riktigt haft någon tanke eller något upplägg på de få träningspass jag genomförde.”

”Varje pass jag kör hos Blom är genomtänkt, utmanande och sjukt jobbigt! Träningen är varierande och anpassad efter mig och mina förutsättningar. Han pushar, motiverar och inspirerar genom hela passet och om jag insett en sak så är det att ett pass med honom aldrig kommer vara ”bekvämt”. Ibland får jag även träningsvärk i muskler som jag knappt fattat att jag tränat. Med hjälp av honom har jag fått till en kontinuitet i min träning.”

”Jag älskar att gå till gymmet och med hans hjälp så vet jag vad jag ska göra när jag går dit och hur jag gör det. Ptblom – du är helt grym på det du gör!”

Johanna Meyer

”Som tvåbarnsmamma med kontorsjobb så behöver jag hålla mig i form för att orka med. Daniel är alltid full av energi och peppar så att man tar i det där lilla extra även om jag ibland vill be honom vara tyst och ge honom en rak höger."

"Daniel är lyhörd för vad jag vill och hjälper mig inte bara med träningen utan även kost och mental träning. Jag kan varmt rekommendera Daniel om du funderar på att anlita en PT. Han är grym!”

Erik Barthelsson

”Kontaktade Daniel för att jag kände att träningen inte gav något resultat och att jag var omotiverad. Tänkte att det skulle bli ett par månader och sedan köra själv. Men hela upplägget som utgår från ens egna styrkor och svagheter med en genomgång av rörlighet och balans som start kändes mycket bra. Jag gillar passens olika upplägg där det blandas mellan rörlighet, maxstyrka och flås vilket gör att man utvecklas.”

”Fast jag tränat hela livet har jag lärt mig så många små detaljer som man annars inte tänker på och nya övningar som ofta har flera dimensioner. Blom har förmågan att pusha mig lite längre än vad jag själv tror att jag klarar.”

Evagelia Ilias Gymnasielärare Örebro Kommun

”Första gången jag träffade Blom var för ca fem år sen. Jag hade aldrig tidigare varit en ”träningsmänniska” och hade aldrig varit medlem i något gym. Jag var ytterst skeptisk om det var träningsformen för mig. Blom ändrade snabbt på den uppfattningen genom sin entusiasm och sina uppmuntrande ord. Han gav sig inte när min första svacka och motivation sviktade. När jag gjorde motstånd inför övningar han ville att jag skulle pröva anpassade han dem helt enkelt till något jag tyckte om.”

”Blom har stått vid min sida båda gångerna jag varit med om skador som krävt långvarig rehabträning. När jag gav upp, var på dåligt humör, tog han det för vad det var och uppmuntrade men även piskade på när jag inte orkade. Som vi har stångats mot varandra… båda har starka viljor."

Evagelia Ilias Gymnasielärare Örebro Kommun

"Som PT är han kreativ, lyhörd, entusiastisk och visar stor kunnighet och professionalitet. Jag får inte glömma att han har segervilja, han tar det personligt att se sina kunder lyckas uppnå målen de satt. Sist men inte minst, sen Blom blev min PT har jag inte velat ha någon annan tränare för att han har även visat att han har stor empati och äkta intresse för vad han gör. Jag räknar honom som en god vän, inte bara tränare. Tack för all hjälp, fortsätt vara den eldsjäl du är och att du även i fortsättningen hjälper dina kunder uppnå sina mål.”

  PT Small Group

  Sofia Dahl Klövern AB, Örebro

  ”Vi har använt Daniel Blom till att hålla cirkelpass med våra hyresgäster som kundvårdsaktivitet. Det var mycket uppskattat av alla då gammal som ung samt nybörjare och erfaren av att träna, alla kunde vara med och delta.”

  ”Det var mycket skratt och svett på passen och alla gick därifrån med massa energi och leenden på läpparna. Kan varmt rekommendera Daniel som PT och träningsinspiratör för företagsevent!”

  Henrik Mörck Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Örebro

  "Vi har jobbat med Blom i något vi kan kalla för friskvårdsprojekt där syftet är att röra på oss men också att ha kul, att jobba med gruppen och fokusera på teambuilding. Det har varit svettiga, utmanande pass med varierat fokus. Styrka, kondition och ibland lite tävling med problemlösning och lagarbete. Gemensamt för alla pass är att vi haft roligt tillsammans och gått därifrån fyllda med energi och leenden på läpparna.”

  ”Blom är duktig på att hantera grupper och hitta ett sätt för alla att klara av träningen oavsett förutsättningar och nivå. Jag har även haft förmånen att träna med honom individuellt. Det märks att han brinner för det han gör, är väldigt kunnig och bryr sig om kundens bästa.”

  Lottie, Jens, Michael och Josefin Grannar och vänner Örebro

  "Vi kontaktade Blom för att komma igång ordentligt med styrketräning. Vi skapade en grupp på fyra personer och alla hade vi olika förutsättningar. Blom planerade passen och förklarade entusiastisk inför varje pass vad som komma skall. Han peppade oss, pushade oss, skrattade med (och åt oss) och fick oss att bli bättre."

  "Vi är mycket nöjda med vår träning hos Blom och kommer definitivt fortsätta köra med honom."

   073 – 999 46 54
   daniel@ptblom.se